ψάξτε προϊόντα

Συνεργάτες – Αντιπρόσωποι

Used-Products-Amsterdam-West-Logo

 

 

 

 

 

Η Second hand είναι μια εταιρεία που ασχολείται από το 2014 με την εισαγωγή μεταχειρισμένων ηλεκτρικών οικιακών συσκευών κι επίπλων.

Στόχος μας είναι το Χονδρικό και Λιανικό εμπόριο σε όλη την Ελλάδα και πάνω σε αυτή την βάση αναζητούμε συνεργάτες που θα τους προμηθεύουμε με αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα έτσι ώστε να εξυπηρετήσουμε τον κάθε πελάτη λιανικής..

Ένα μεγάλο ρόλο για εμάς παίζει η ποιότητα και η τιμή, τα οποία μας οδηγούν από την αναζήτηση των προϊόντων έως και την παράδοση τους στον πελάτη.

Εάν είστε επαγγελματίας και πιστεύετε πως μπορείτε να γίνετε ένας νέος συνεργάτης μας τότε με χαρά θα σας ενημερώσουμε για τους όρους και τις προϋποθέσεις σε μια πιθανή συνεργασία μας.

Τέλος θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, να παρακολουθούμε τις εξελίξεις της αγοράς για να είμαστε πάντα στο πλευρό σας με νέα, καλύτερα και οικονομικά προϊόντα.

Είμαστε στην διάθεση σας για όποια απορία η διευκρίνηση..

Second Ηand Team

 

** ΖΗΤΕΙΤΑΙ Τεχνικός/ψυκτικός (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες κά..)  Απαραίτητα: Η γνώση του αντικειμένου στην επισκευή οικιακών συσκευών και Δίπλωμα αυτ/του.